Jag vill rida nu!!

Åh vad jag börjar bli trött på min satans fot nu.
Jag är så rid och tävlingssugen att det gör ont i själen typ.
Jag har inte varit i stallet sedan i ONSDAGS.
Hade redan planerat en hyfsat hästledig helg då jag haft besök av min vän Sara som bor i Stockholm, så Sofie har haft honom hela helgen.
Men jag hade inte direkt planerat att foten skulle balla ur helt och att jag inte skulle ha möjlighet att ta på mig en sko.
Och jag kan inte åka till stallet i fårskinnstoffla, då fryser foten ihjäl typ.

Åh jag vill rida, fotografera, tävla, jobba och allt annat skoj.
Men jag är helt fast hemma, kan inte ens köra bil för jag kan inte lägga tyngd på foten..

Dessutom har jag förhöjd temp/lätt feber i omgångar.. Kan pendla på en halvtimme.. Avvaktar och tar tempen ofta, för går den över 38 så måste jag in till Sjukhuset igen.
Inte alls pigg på livet just nu känner jag…

Well jag lagade min surfplatta igår iallafall, den har bara legat i över ett år, nästan ett och ett halvt för att ljudet och power/lås-knappen lagt av helt IGEN. Trots att jag haft inne den på service för samma fel två gånger, så den blev bara liggandes i 1,5 år…
Tills jag hade lite tråkigt igår och fick för mig att googla lite och hittade EN snubbe som verkar ha hittat vad felet var och att det var en lös komponent. Så jag tog bort baksidan på surfplattan, och visst var det en lös komponent!
Så jag tryckte fast den, limmade ihop baksidan och VOILA! Jag har en surfplatta igen!

När man har tråkigt kan man laga surfplattor… Gör såhär: – Skaffa en surfplatta för flera år sedan – Få fel på den genom att den helt plötsligt tappar både lås/power-knappen och allt ljud. – Lämna in den på service och få alla komponenter bytta – Använd den ett kort tag och få exakt samma fel igen -Lämna in på service – igen och få allt utbytt igen -Använd ett kort tag och få samma fel, IGEN! – Glöm av att lämna in den på service igen och fortsätt med ditt liv tills garantin tar slut – Få en stor böld under foten, bli fånge i ditt eget hem och fruktansvärt uttråkad.. – Kom ihåg din knappt använda, trasiga surfplatta. – Börja googla. Hitta TUSEN stycken med samma fel utan lösning typ – Hitta EN KILLE på Youtube som säger att det förmodligen är en lös komponent – Ta saken i egna händer och öppna upp skiten. – Hitta DEN lösa komponenten och tryck fast den. – Helt plötsligt funkar herr Surfplatta igen.. Alltså typ ETT OCH ETT HALVT ÅR EFTER ATT DU LADR UNDAN DEN OCH GLÖMDE BORT ATT LÄMNA IN DEN PÅ LAGNING. #jagärfanMacGyver

A post shared by Mira (@trattikatti) on

Tips på vad jag kan göra under tiden jag inte kan lämna hemmet mottages gärna!
Och gärna tips på vad jag ska göra för inlägg så kan jag sysselsätta mig med det!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *