Grattis till mig!

Yeeey, nu är jag närmare 50 än 0.. Och närmare 30 än 20!
Börjar känna mig lite gammal 😉

Började dagen med att vara hemma från jobbet då jag fortfarande hade en del klåda kvar, tog andra dosen på kuren med Betapred och runt lunch var klådan nästan obefintlig! ÄNTLIGEN!

Fick en semla med ett ljus i av sambon 😉
Och tre BH:ar då jag endast har EN som passar som inte är en sportBH.
Han hade köpt en storlek större än vad jag brukar köpa, och tro fan att dessa inte satt bättre än någon annan BH typ? Det är bara jag som vägrat prova en kupstorlek större då jag vägrar inse att brösten vuxit haha. Jag tycker de är på tok för stora och i vägen! En sak är om jag hade varit 10 cm längre haha. Nu blev det personligt! 😉

Det har töat massor och planen var att åka tidigare till stallet, klippa häst och sedan lasta och åka på träning hos Yvonne. Men fick rapporter från stallet om att det var isgata så jag tog det säkra före det osäkra och frågade Yvonne om jag inte kunde låna någon av ridskolehästarna istället för att jag inte vill chansa att ge mig ut med transporten. Och det fick jag så gärna!
Så ändrade planer blev det.
Åkte därför ut ännu tidigare till stallet och tog ett rejält ridpass på bakvägen i skogen på herr kossa istället. Mycket galoppjobb i slutor, öppnor, övergångar och enkla byten, varvat med längre galopp på lång tygel i lång och låg form. Han var så satans fin idag!

Sedan klippte jag lilla hästen då det helt plötsligt blivit 7 grader varmt och han har vinterpäls som de 25% tinker han har i sig haha.
Dessutom börjar han bli tungriden och seg så fort han blir seg. Och han ska hoppträna imorgon och gå en pay and jump på söndag så var väl dags för säsongens fjärde klippning!

Sedan åkte jag vidare till Yvonne där jag fick rida en häst vid namn Cameo! En varmblodstravare på 16 år. SATAN vilken välriden och trevlig häst, man märkte inte travaren i honom så for man fått fart på bakbenen. Så mjuk, följsam och rund! Jag har ridit en hel del travare i mina dagar men aldrig en med sån här hög ridbarhet! Rund och fin galopp, till och med förvänd i båda varven utan problem!
Men jag fick rida skiten ur mig och det märks att jag varit stilla i princip i två veckor haha. Men nu får det bli ändring på det!

Min födelsedag har alltså gått i hästens tecken, och jag är inte missnöjd alls. En toppendag helt enkelt 🙂
Nu ska jag käka ett par mackor och sedan ska jag sova. Känner på mig att jag får sova gott inatt, och det behövs. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet! Punkt slut!

Tog även med mig systemkameran till stallet för en gångs skull, inga höjdarbilder men roligare än mobilbilder iallafall! 😉

Som vanligt en lite väl närgången mule 😉
DSC_3689

DSC_3692

Herr ko innan klipp, Syns inte hur mycket päls det var på riktigt. Hade seriöst kunnat bygga ett nytt föl av det som låg på golvet sedan! haha
Han börjar iallfall få en riktigt snygg överlinje nu!:
DSC_3694

Fast framifrån ser han emellanåt som ett förvuxet föl korsat med flodhäst xD (det är dessutom dags för skoning, hovis kommer på fredag;)):
DSC_3697

Nakenfis efter klipp! Blev en helklippning med lite päls kvar under sadeln! :
DSC_3699 DSC_3701


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *