Överladdad häst!

.. Ja det kan man minst sagt säga..
Det har inte bloggats så mycket det senaste då jag har varit helt slut i kropp och knopp när jag kommit hem.
Helgen spenderades i Halmstad med otroligt saknade vänner!
En sån där helg när man bara fyller på förrådet av kärlek och vänskap!

I tisdags red jag ut en sväng med svärmor, häst var pigg och skrittade i samma takt som Lilleman nästan hela vägen runt byn, annars hamnar han lätt hundra meter bakom typ.

Igår fick Malin rida honom då jag hade teambuilding med jobbet och Sofie har gjort illa nacken.

Passade då på att ta ett återbud idag hos Yvonne, och tur var nog det.. För SATAN vad energi han hade, han travade bredvid mig från transporten till ridhuset och väl igång där inne fick jag nästan bromsa hela tiden, nåja halvhalter iallafall man behöver ju aldrig sitta och dra i honom.

Vi travade en hel del över bommar och flyttade en del sidvärtes, och han var med RIKTIGT MED!
Sedan körde vi lite galoppjobb där vi flyttade några steg för skänkeln in mot mitten och sedan tillbaka igen på ena långsidan, och på andra långsidan galopperade vi över bommar. Här taggade han till rejält, till och med så rejält att det höll på att bli tårta! För jag var inte många sekunder från att hamna i Yvonnes knä!
Han kom lite fel efter bommarna och landade i korsgalopp, så jag bröt av för att rätta galoppen och när jag väl ger ny fattning så tappar han det helt och flyger i luften i världens glädjesprång, samtidigt som han svänger! Buskossa! Jag tappade båda stigbyglarna och hade jag inte lyckats räta upp mig åt vänster så hade jag inte hållt mig kvar haha.
Sedan var han riktigt riktigt laddad på bommarna och hade lite svårt att koncentrera sig på vilken storlek på galopp jag tyckte att vi skulle ha, han ville bara racea rätt igenom!

Han hade nog lätt kunnat gå två timmar till!

Well jag är glad att min häst är pigg, frisk, fräsch och glad 🙂
Än sålänge har han ju inte slängt av mig, ÄN SÅLÄNGE! 😉

Imorgon blir det uteritt ihop med Sara och Lilja 🙂

DSC_5668

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *