Jag byter klubb!

Japp nytt år och nya möjligheter!

Detta är egentligen något jag tänkt på länge, men inte känt mig helt säker på.
Egentligen för att jag trivs väldigt bra på Säterbygdens Ridklubb.
Tycker att det är en klubb med bra gemenskap och väldigt välarrangerade tävlingar som är en ära att få vara med och vara funktionär på samt planera.

Men jag saknar att ha klubbkamrater att tävla med/mot.
Nog för att det i största del är en väldigt individuell sport, så tycker jag att det även här är viktigt att ha klubbkompisar med på samma tävling/klass för att kunna peppa varandra i med och motgång.

Tyvärr är läget inte så ofta detta när det gäller Säter, då jag nästan är den enda som tävlar dressyr på storhäst på min nivå.
Det finns de som tävlar både högre och lägre, men vi ligger i helt olika faser och tävlar sällan ens på samma tävlingar.

Dessutom bor jag inte i Säter, utan i Borlänge. Även om det är nära så är jag sällan nere på klubben.

Jag har därför i år valt att tävla för Rommeheds Stallklubb istället.
Dels för att jag ändå är medlem i klubben då deras ridbana ligger absolut närmast för oss att åka till, dels för att det är fler i den klubben som faktiskt tävlar i samma klasser som jag och därmed har det också blivit att jag hängt med de som tävlar, samt anhöriga till dessa, när man väl är på tävlingsplatsen.
Ser verkligen fram emot att få testa att tävla för en ny klubb 🙂

Jag vill tacka Säterbygdens Ridklubb för två fina säsonger, där jag faktiskt ändå lyckats få delta i tre lagtävlingar för att vi efter många om och men lyckats få ihop ryttare!
Jag kommer fortfarande att lösa medlemskap i Säter, sitta kvar i hoppgruppen, hjälpa till på tävlingar och träna för Göran.
Speciellt att få hjälpa till på tävlingar är extra viktigt för mig, då Rommehed inte arrangerar så många tävlingar och jag älskar att engagera mig – så blir jag kvar för dens skull! Och gemenskapen såklart!
Ungefär som vanligt bara att jag inte löser licens för Säter i år!

Tack för mig och för att ni tagit hand om mig och Casanova dessa första två år i Dalarna!
14608778_10154132619652842_8299978640636602661_o


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *