Daladressyren – Söndag 29/7 *BILDBOMB*

Söndag 29/7 – MsvC:1

Vi avslutade helgen med att rida en MsvC:1. Förhoppningarna här var att få en bättre eftergift i traven och behålla den runda fina galoppen från dagen innan.

Framridning: 

Idag hade “någon” hällt massor med vatten på banan, sådär så att det blir stora hemska vattenpölar som dränker små mörkbruna valackar. Och dessutom, ve och fasa, skvätter på en!
Så halva framridningen gick till att få Herr Kossa igenom vattnet, och när vi till slut blev tillräckligt osams, där jag vann, så fick han ett jäääkla tryck! Riktigt härlig känsla faktiskt!

Inne på banan:

Här var det ju någon som hällt ut en vattenpöl mitt framför domaren. Och hästen som inte har reagerat alls på domaren de tidigare två dagarna – var nu skräckslagen och övertygad om att de skulle spruta vatten på honom också.
Detta ledde till en otroligt spänd häst med hög nacke. Han skötte sig dock och gjorde allt jag bad om, men den höga nacken och spändheten drar ner poängen rejält – vilket är helt rätt.
Men trots att han var spänd så fokuserade han faktiskt på mig, och dog inte. Han blev inte en nonchalant betongsugga som han blev på KM, utan lyssnade faktiskt och hade en jäkla framåtbjudning, speciellt i ökningarna bort ifrån domaren xD

Så överlag är jag skitnöjd med helgen, häst är pigg, framåt och fokuserad! NU ska vi hitta avspändheten igen 🙂

Resultat: 57.738% plats 11 av 14 starter

 

Bilderna nedanför är tagna av Event-Bilder som fotograferade hela helgen. Du hittar fler bilder från dem i Equipes webshop 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *